עליה במדדיי סוכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• עליה במדדיי סוכרת
    שרון
    06/07/2022

שלום,
    בת 50 מאוזנת כשנה ע"י אוזמפיק,
    לפניי כשלושה שבועות חליתי בקורונה ,5 ימים לא פשוטים שרק עכשיו הגוף חוזר לעצמו מבחינת חולשה.
    מאז שחליתי מדדיי הסוכר גבוהים יותר,האם יש קשר? לשם השוואה לפניי הייתי קמה עם סוכר 80 לערך ועכשיו 115 ,האם רצויי להשלים עם גלוקומין אחד ביום למרות שהסוכר אינו בשמיים .תודה שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במדדיי סוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רואה עליה בערכי הסוכר אחרי קורונה

ד''ר מאיה איש שלום
    08/07/2022

בהחלט אני רואה עליה בערכי הסוכר אחרי קורונה, לקורונה יש קולטנים בתאי הבטא שמפרישים אינסולין והיא הורסת גם אותם וגם בעקבות התגובה הדלקתית הססטמית שמעלה את התנגודת לאנסולין
    בהחלט אפשר להוסיף גלוקומין אם לא גרם לכאבי בטן או שלשולים
    הפחתת צריכה של פחמימות ופעילות גופנית סדירה גם יסיעו
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לתשובה

גלי
    08/07/2022

וזה דבר הפיך העלייה בערכי הסוכר או שמדובר בנזק בלתי הפיך? זה קורה לכל חולה קורונה או סיבוך נדיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגלי

ד``ר מאיה איש שלום
    09/07/2022

אין מספיק מידע לגבי השכיחות ואם העליה בסוכר הפיכה או לא
    בכל מקרה הקפדה על תזונה נכונה שאינה עתירה בפחמימות ופעילות גופנית סדירה יכולות לסייע בהפחתה של רמות הסוכר
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו