מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכר גבוה בצום לעומת משך היוםאילה13/07/2022
שלום לך. למעלה מעשר שנים בדיקת הסוכר שלי בצום נעה בין 110-120 בחודש האחרון התחלתי בדיקות ביתיות ובמשך שבוע בדיקות הסוכר בצום נעו בין 118- 127, שעתיים לאחר ארוחה, בדקתי סביב ארוחות שונות במשך היום ולאחר שעתיים רמת הסוכר היא 121, למעט פעם אחת ברמה של 149 לאחר שעתיים של אכילה. רופאת המשפחה אמרה לי שכרגע לעקוב ולהמשיך לבדוק בבית. אני מקפידה על תזונה נכונה ופעילות גופנית. מה עליי לעשות בנוגע לרמת הסוכר לאחר צום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם נבדקה גם רמת ההמוגלובין המסוכרר
ד''ר מאיה איש שלום15/07/2022האם נבדקה גם רמת ההמוגלובין המסוכרר? שמהווה מדד לממוצע רמת הסוכר ב-3 חודשים האחרונים. היתי שוקלת חבור למד סוכר רציף פרטי באופן חד פעמי לראות אם יש מזונות שאת אוכלת בערב שתורמים להורדת רמת הסוכר בבוקר ושפחות מעלים את הסוכר אחרי האוכל, כי התגובה הגלקמית למזונות היא שונה מאדם לאדם. אם יש עודף משקל הייתי שוקלת טיפול תרופתי שיסייע בירידה במשקל כגון סקסנדה/אוזמפיק/טרוליסיטי (השנייםה אחרונים אם ערכי הסוכר בצום ממשיכים להיות מעל 126). ופעילות גופנית סדירה כמובן שתורמת להורדת רמות הסוכר
אם את רזה היתי שוקלת ברור לכוון של סוכרת אוטואמונית או מונוגנטית גם הללו מגיבות לשנוי תזונתי ופעילות גופנית סדירה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)