קביעת מינון של אוזמפיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קביעת מינון של אוזמפיק
    אופק
    17/07/2022

שלום ד"ר
    אני בן 57 עם סוכרת 2 מזה שמונה שנים עם עליות וירידות ברמת הסוכר.
    לפני כארבעה חודשים עשיתי בדיקת a1c - 7 .1 , כשבחודשים לפני לא הייתי מאוזן עקב אי הקפדה תזונתית והחלפות של טיפול תרופתי לסוכרת והגעה עד מעל a1c- 9.
    לפני ארבעה חודשים (בעקבות ה a1c-7.1) רופא המשפחה החליט להתחיל טיפול באוזמפיק 0.5 , אך מיד התחילו לי תופעות לוואי (מוכרות) והורדנו מינון ל - 0.25 מיליגרם.
    הגבתי מצוין לטיפול כמעט ללא תופעות לוואי ואם איבוד תיאבון בעיקר לפחמימות ושומנים והתחלתי לאכול מאוזן ובריא.
    לפני חודש עשיתי בדיקות נוספות והתוצאות היו טובות מאוד : a1c - 5.7 , טריגליצרידים כמעט בנורמה , סוכר בצום 88 לעומת 140 בבדיקות קודמות.
    בשבועיים האחרונים אני מרגיש שהאוזמפיק מאבד חלק ניכר מהשפעתו ואני חוזר לאכול בעיקר פחמימות ויש לכך תוצאות לא טובות במדידת סוכר בסטיק - כצפוי !
    בפעמיים האחרונות של ההזרקה הזרקתי 0.25 ועוד 12 קליקים אך ללא השפעה משמעותית.
    קבעתי תור לרופא המשפחה שבוע הבא אך לפני אשמח לשמוע המלצה שלך :
    - האם מומלץ להגדיל את המינון ואם כן לאיזה מינון ? מה הקריטריונים להגדלת המינון ? (כמובן לטיפול בסוכר לא להורדת משקל)
    - האם תרופה אחרת ?
    לציין שאני לוקח גם מטרמופין 3 כדורים ביום ..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעת מינון של אוזמפיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לייעץ לך מבלי להכירך

ד''ר מאיה איש שלום
    18/07/2022

קשה לי ליעץ לך מבלי להכירך. למטופלי אני נוהגת להעלות ב5 קליקים כל שבוע עד שלושה שבועות עד מנון מקסמלי נסבל או 1 מג'.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו