אלדוסטרון נמוך כגורם לתסמינים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אלדוסטרון נמוך כגורם לתסמינים
    צבי
    29/07/2022

אני סובל תקופה ארוכה מבחילות סחרחורות חולשה הזעות קשות יציאות מרובות לשתן חוסר תיאבון לחץ בבטן טשטוש בראיה ,לחץ הדם נוטה לנמוך למרות שכל משפחתי סובלים מגבוה, ורק קפאין מעט עוזר לי הנתרן שלי מתחת לערך התחתון ברוב המקרים במקום 135 הוא 134 למרות שאשתי ממליחה מאד את האוכל כל הבדיקות הרבות כולל הדמיות לא נמצאה הסיבה, יש לציין שיש לי תנגודת היקפית לסוכר ונטיה לסוכרת , שהתגלתה רק בזמן האחרון ,ולמרות האיזון והתרופות אין הקלה, קורטיזון בבוקר ובערב ברוק היה תקין האם יכול להיות שיש לי בעיה עם האלדטסטרון וזה יכול לתת פתרון ואיך אני יכול לבצע במכבי תודה צבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיקרון חסר באלדוסטרון מתבטא בעיקר ברמות אשלגן גבוהות

ד``ר מאיה איש שלום
    30/07/2022

בעקרון חסר באלדוסטרון מתבטא בעיקר ברמות אשלגן גבוהות ואם אין חסר בקורטיזול לא אמורה להיות ירידה רמת הנתרן
    חלק מהתסמינים שאתה מתאר יכולים להתאים לחסר בקורטיזול תלוי ברמת הקורטיזול בדם בבוקר כדאי לשקול מבחן סנקטן 1 מקג' עם בדיקה של קורטיזול בזמן 0,20,30,40 דקות
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו