מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכבוד ד"ר מאיה איש שלום שלום רב,מיכל02/08/2022
שלום רב,
אני בת 67 ,לוקחת פוסאוונס.
קבלתי תוצאות איסוף שתן 24 שעות.
קריטין התוצאה 0.8 (הטווח במכבי 0.8-1.8)
קלציום התוצאה 115 (הטווח 0-250)
URINE VOLUME התוצאה 2400 (הטווח 800-2000)
אני מודה מאוד על כל הערה,בדיקה או תוסף שאני צריכה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנורמה נקבעת לפי משקל גוף והנורמה היא עד 4 מג'
ד''ר מאיה איש שלום03/08/2022בעקרון התוצאה בנורמה. הנורמה נקבעת לפי משקל גוף והנורמה היא עד 4 מג'/קג. אני לרב מבצעת הערכת תזונתית גסה של כמות הסידן בתזונה ואם לא מגיעה ל600 מג' ואין הסטוריה של אבנים בדרכי השתן והסידן בשתן לא מוגבר אז אני ממליצה על תוסף סידן בכדור. למשל קלציציו/קלטרט/קלציום צטרט
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה של סידן באיסוף.
מיכל06/08/2022לד"ר מאיה איש שלום שלום רב,
אני לא מבינה את תשובתך,אני שוקלת 60
כלומר 60 כפול 4=240 זאת התשובה שהייתי צריכה לקבל
לגבי הסידן ? בשנת 2020 התשובה שקבלתי היתה 240.
urine volume התוצאה שקבלתי 2400 והמקסימום במכבי זה 2000 האם זה בסדר? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה אומר שעד 240 מג' סידן בשתן זה תקין
ד''ר מאיה איש שלום08/08/2022זה אומר שעד 240 מג' סידן בשתן זה תקין אבל עדיף לא להגיע לערך הזה. הערך שציינת 115 במקום טוב באמצע. שזה טוב
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)