חוסר שינה ורמות סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה ורמות סוכר
    רעות
    04/08/2022

הייתי בתחום טרום סוכרת סוכר 106 באמצעות פעילות גופנית ותזונה הצלחתי להוריד סוכר בצום ל80פלוס במדידות ביתיות .לאחרונה אני ישנה פחות שעה ומשהו בלילה וקמה כמה פעמים בלילה והסוכר עלה ל90פלוס בצום האם איכות השינה יכול להשפיע על רמות הסוכר הצום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שינה ורמות סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור שינה יכול להביא לעליה ברמות הסוכר

ד''ר מאיה איש שלום
    06/08/2022

את צודקת ומחסור שינה יכול להביא לעליה ברמות הסוכר. הערכים שציינת עדין בתחום הנורמה
    מאחלת לך לילות מלאי שינה ערבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

רעות
    07/08/2022

תודה רבה על תשובתך רציתי בהזדמנות זו לציין כמה למדתי מתשובותייך לשואלים בפורום ובזכות עצותיך שיניתי את אורח חיי לבריא יותר ואכן רמות הסוכר מאוד השתפרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד שמחה לשמוע

ד''ר מאיה איש שלום
    08/08/2022

אני מאוד שמחה לשמוע
    ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו