מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם השימוטו בהריון משפיע על העמסת הסוכראיילת10/08/2022
שלום,
לאחר הלידה הראשונה שלי אובחנתי עם השימוטו, לוקחת יוטירוקס 50 פעם ביום.
כיום בהריון נוסף- שבוע 25 וביצעתי העמסת סוכר 50 שיצאה 157 כאשר הגבול העליון הוא 140.
האם ייתכן והאשימוטו משפיע על התוצאות כלפי מעלה?
אני די בטוחה שאין לי סוכרת הריון (הריון קודם היה תקין) אך גם ממש לא שמחה לבצע את העמסה של ה 100
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחות סביר שיש קשר בין תת פעילות של בלוטת התריס
ד''ר מאיה איש שלום10/08/2022פחות סביר שיש קשר בין תת פעילות של בלוטת התריס לסוכרת אלא אם היא אוטואמונית (פחות שכיח לעומת סוכר טייפ2). אם את רוצה להמנע מהעמסת סוכר אפשר לבקש מהקופה מד סוכר ,להתיעץ עם דיאטנית לגבי הגבלת פחמימות ולבדוק סוכר בצום לפני ושעה אחרי ארוחות. היעד בצום עד 95. שעה אחרי האוכל עד 140. מניחה שגם אם יש סוכרת קלה בשנוי תזונתי ניתן יהיה להתגבר עליה. אם יש שחלות פולצסטיות ברקע אז הסיכון לסוכרת הריון גבוה יותר.
ואם אין מניעה לשלב גם פעילות גופנית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)