אין תופעות לוואי אוזמפיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אין תופעות לוואי אוזמפיק
    בת כהן
    29/08/2022

שלום דר'.
    אני משתמשת ב אוזמפיק כבר חודשיים. בדיוק היום סיימתי את המזרק של 0.5. אני בת 37, עם השמנת יתר. שוקלת 75. גובה 158. אני לא מרגישה שום שינוי מבחינת תופעות הלוואי להן ציפיתי. אין בחילות, אין סחרחורות, אין הקאות ואין תחושת שובע.. מרגישה די רגיל. אני מזריקה בצד ימין באזור בטן שומני(צביטה והזרקה), רואה שהחומר יורד וממתינה עשר שניות. יש לך רעיון מה אני לא עושה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין תופעות לוואי אוזמפיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתה לא תרופה דומה

ינאי
    01/09/2022

לי נאמר שיש חשיבות איפה מזריקים. ראשית עד כמה שאני מכיר יש להחליף צד ולא להזריק באותו המקום. מצאתי שסביב הקוטר של הפופיק (טבור) יש השפעה טובה יותר אך זה גם כואב יותר.

לסיכום לוודא את החלפת המקום ולשנות מיקום. אולי מיקום עם שריר ופחות ורקמות שומניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבת כהן

ד''ר מאיה איש שלום
    02/09/2022

חשוב לבצע רוטציה באזורי ההזרקה. דווקא כדאי להתרחק מאזור הטבור כי עוברים בו כלי דם והרצון להמנע מפגיעה בהם ולהזריק לתת עור.
    בנוסף יש אנשים שמתחילים לחוש שובע רב במנונים גבוהים יותר.
    היתי מודאת עם אחות בקופה שטכניקת ההזרקה נכונה אבל לפי מה שתארת נשמע שכן אך כדאי ליתר בטחון
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו