טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, שוב אני.. נוטלת אוסמפיק מזה שנה וחודש לירידה במשקל. בחודשיים האחרונים עליתי ל1 מג, התרגלתי אליו, אבל עדיין סובלת מעצירויות.
איך ניתן להקל? אני שותה פחות עם האוזמפיד כי מלאה יותר.. אין לי מקום לנוזלים כבעבר... גג 2 ליטר בימינו.. לעומת כ3 ליטר בעבר, בטח משפיע גם על העצירות.. אבל קשה לשתות יותר, הגוף לא אוהב את זה
איזה בדיקות דם לעשות לוודא שהכליות לא נפגעות, מהתרופה או השינויים בהרגלי השתיה.. או מערכות אחרות בגוף? מרגישה שיש עצירת ואצירת שתן... תודה רבה בשנית 🙏🏾
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
2 ליטר מים נוזלים (אם הם לא בעיקר קפה) אמור להספיק. אפשר לשקול להוריד את מנון האוזמפיק למשל ל50 קליקים או להוסיף מגנזיום אם התפקוד הכלייתי תקין, לאכול יותר סיבים ירקות טריים או לנסות נורמלקס את התפקוד הכליתי מעריכים עם בדיקת קריאטנין בדם אם לא עשית קולונוסוקפיה ואת מעל גיל 50 לשקול בצוע של הבדיקה למרות שיש סבירות גבוהה שהעצירות קשורה לאוזמפיק בברכת בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד