בדיקת תפקוד של בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת תפקוד של בלוטת התריס
    אני
    19/09/2022

עשיתי בדיקה של בלוטת התריס ה tsh יצא 3.96 שזה ממה גבולי הגבול העליון 4.2 ה ft4 יצא 11.7 שהגבול התחתון 11.5 וה ft 3 יצא 5 שהגבול העליון הוא 6.5 באמצע כזה אני סובל מעייפות קשה במהלך היום וקשה לי מאוד להתעורר בבוקר יש לציין שאני לוקח סרקוול שרשום בו תופעות לוואי נפוצות מאוד שינויים בהורמון בלוטת התריס מה עליי לעשות? האם לקחת תוסף אלטרוקסין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי חוזרת על הבדיקה שוב בעוד חודש

ד''ר מאיה איש שלום
    21/09/2022

היתי חוזרת על הבדיקה שוב בעוד חודש. FT4 גבולי אבל הFT3 שהוא ההורמון הפעיל תקין לגמרי. TSH תקין אך סרקוול יכול גם להביא להפרעה שהיא מרכזית ואז הTSH יהיה תקין. יש סבירות גבוהה שהעייפות קשורה לסרקוול.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקת טטוסטרון -total

אני
    22/09/2022

יצא לי 7.78 שזה אומנם בטווח הנמוך של כללית 6-25 אבל הבנתי שהמינימום אמור להיות 8 אני גם סובל מקושי גדול להגיע לאורגזמה אולי עקב הכדורים שאני לוקח לוסטרל וסרקוול זה יכול להסביר את העייפות הקשה שאני סובל ממנה ואת הבעיה המינית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו