שאלה לגבי תוצאה של בדיקת דם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תוצאה של בדיקת דם
    שרה בר
    21/09/2022

עשיתי בדיקה של בלוטת התריס ה tsh יצא 3.96 שזה ממה גבולי הגבול העליון 4.2 ה ft4 יצא 11.7 שהגבול התחתון 11.5 וה ft 3 יצא 5 שהגבול העליון הוא 6.5 באמצע כזה אני סובל מעייפות קשה במהלך היום וקשה לי מאוד להתעורר בבוקר יש לציין שאני לוקח סרקוול שרשום בו תופעות לוואי נפוצות מאוד שינויים בהורמון בלוטת התריס מה עליי לעשות? האם לקחת תוסף אלטרוקסין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשרה בר

ד''ר מאיה איש שלום
    21/09/2022

היתי חוזרת על הבדיקה שוב בעוד חודש. FT4 גבולי אבל הFT3 שהוא ההורמון הפעיל תקין לגמרי. TSH תקין אך סרקוול יכול גם להביא להפרעה שהיא מרכזית ואז הTSH יהיה תקין. יש סבירות גבוהה שהעייפות קשורה לסרקוול. היתי מחפשת סיבות נוספות לעייפות כגון אנמיה, חסר ברזל, חסר B12 הפרעות במלחים.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגבי התשובה

שרה בר
    22/09/2022

ויטמין B12 יצא לי 229,
    בכל מיקרה בינתיים להישאר עם 500 צג לשבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לסרקןול

שרה בר
    22/09/2022

מה הפירוש סרקוול,אני לא מקבלת סרקוול,ואיזה בדיקת מלים צריך לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשרה בר

ד``ר מאיה איש שלום
    23/09/2022

B12 גבולי אפשר בהחלט לשקול תוסף תת לשוני
    משהו בשאלה יצא לא ברור. כתבת שאת נוטלת סרקוול ואחכ כתבת שלא...לא ברור. ולא ברור אם את נוטלת אלטרוקסין
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת תגובה לשאלה הזאת שלי

שרה ברוך
    22/09/2022

עשיתי בדיקה של בלוטת התריס ה tsh יצא 3.96 שזה ממה גבולי הגבול העליון 4.2 ה ft4 יצא 11.7 שהגבול התחתון 11.5 וה ft 3 יצא 5 שהגבול העליון הוא 6.5 באמצע כזה אני סובל מעייפות קשה במהלך היום וקשה לי מאוד להתעורר בבוקר יש לציין שאני לוקח סרקוול שרשום בו תופעות לוואי נפוצות מאוד שינויים בהורמון בלוטת התריס מה עליי לעשות? האם לקחת תוסף אלטרוקסין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חתיכת משועממת

אני
    23/09/2022

למה את לוקחת את ההודעה שלי וממחזרת פה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו