אוזמפיק תופעות לוואי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק תופעות לוואי
    א.ל
    25/09/2022

שלום
    לפני כחודשיים וחצי התחלתי להשתמש אוזמפיק למטרת הורדה במשקל. מינון התחלתי של 0.25. לפני כשבועיים העלתי מינון ל 0.5, לאחר יומיים הקאתי ומאז ועד היום יש לי חולשה ( בעמידה) תחושת מלאות, גרפסים. השבוע לא הזרקתי. האם זה מהעלאת המינון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזמפיק תופעות לוואי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי סביר שזו התגובה להעלאת המינון

ד''ר מאיה איש שלום
    27/09/2022

יש סכוי סביר שזו התגובה להעלאת המינון . למטופלי אני ממליצה להעלות את המינון בצורה הדרגתית יותר בקליקים. למשל 0.25 זה 19 קליקים ואני ממליצה להוסיף 5 קליקים כל שבוע במידה ואין תופעות לואי ->24->29 וכן העלאה עד מנון מקסמלי נסבל או 74 קליקים. מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת. כל מנון מתייצב רק אחרי 4-5 שבועות .
    אפשר לשקול מעבר לסקסדה אמנם זריקה יומית אך זמינה יותר מאוזפיק, קיימת בכל הקופות, והיעילות שלה דומה לזו של אוזמפיק 1 מג'. גם אם יש תופעות לואי בגלל שהזריקה משפיעה רק יממה הן חולפות מהר יותר. וגם שם אני ממליצה על העלאה הדרגתית של המנון בקליקים
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו