פרולקטין גבוה אצל גברים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פרולקטין גבוה אצל גברים
    אני
    23/10/2022

אם מתגלה בבדיקה פרולקטין גבוה כתוצאה מתרופות או סיבות אחרות האם לוקחים תרופה שתוריד אותו? הבנתי פרולקטין גבוה אצל גברים יכול לפגוע ברמת הטסטוסטרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרולקטין גבוה אצל גברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאני

ד''ר מאיה איש שלום
    24/10/2022

אם העליה בפרולקטין היא על רקע תרופתי (לרב טיפול אנטיפסיכוטי) מנסים להחליף לתרופה שפחות מעלה טסטוסטרון ויש כאלו גם במשפחות של התרופות שמעלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לדעת אם העליה היא על רקע תרופתי

אני
    24/10/2022

הרי לא עשיתי בדיקה לפני ואחרי אני לא חולה בסכיזופרניה או מאניה דיפרסיה ולכן אני לוקח מינון נמוך יחסית התרופה גם משמשת לטיפול בחרדה הייתי שמח להפסיק אותה אני לוקח סרקוול 150 מיליגרם הבנתי שגם התרופות האנטי דכאוניות כמו סרקוול או אנפרניל יכולות להעלות פרולקטין ולפגוע ברמות הטסטוסטרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאני

ד''ר מאיה איש שלום
    26/10/2022

אם הפרולקטין מוגבר ברמה קלה לא מחויבת ירידה ברמות הטסטוסטרון אפשר פשוט לעקוב. סרקוול דוקא פחות מעלה רמות פרולקטין. אנפרניל שכיח יותר שמעלה פרולקטין אם תהיה ירידה ברמת הטסוסטרון אפשר לנסות להחליף לתרופה אחרת מאותה משפחה שפחות מעלה פרולקטין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו