מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדות , קושי בירידה במשקל,ווסת לא סדירה.שני03/11/2022
היי, תודה רבה על הפורום.
אני בת 37 מזה 5 שנים סובלת מחרדות והתקפי פאניקה,לא נמצא פתרון מאחר ואני מפתחת אלרגיה לכל כדור שניסיתי. אני שמה לב שב4 שנים האחרונות מאד קשה לי לרדת במשקל, אני מדריכת פילאטיס ויוגה, אני כל הזמן בתנועה ואוכלת סופר בריא, הווסת שלי קשה ומשתקת אין שום דבר שהרופא ראה שחריג פשוט שבוע לפני אני כבר לא מצליחה לתפקד ובזמן המחזור ואחריו זה פשוט בחתי נסבל....אני שמה לב שמאז החרדות יש לי המון תנודות הורמונליות אני כל הזמו חווה משהו...אשמח לדעת האם אפשרי לגשת לאנדוקרינולוג ולעשות בדיקה של הורמונים אשר קשורים גם במוליכים כמו דופמין סרטונין וכו' האם אפשר למדוד אותם כמו שמודדים כל פרמטר אחר בדם? ואולי לעלות על הבעיה? אני חיה חיים קשים מאד, מאמנת, אני אמא, אבל הכל פשוט לא בכיף אלה מלווה בכמו אזעקות שמופעלות 24/7 בתוך הגוף.
אם זה אפשרי לעלות על חוסר במוליכים עצביים או הורמונים אשר גורמים לכל הדבר הזב להתרחש 24/7?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשני
ד''ר מאיה איש שלום07/11/2022נשמע באמת סבל מה שאת חווה. יתכן שמדובר בתסמונת קדם וסתית, לצערי אין דרך לבדוק דופמין וסרוטונין בכדי להעריך את מה שאת מתארת כי הם נמצאים בעיקר במח והרמה במחזור הדם נמוכה יותר. אפשר לשקול נטילת גלולות ברצף אם אין מניעה (כגון סיפור של קרשתיות יתר, סרטן שד בעבר חלילה אצלך) . נטילת גלולות ברצף יכולה למנוע את התנודות ההורמונליות.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)