מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Us בלוטת התריס קישרתי היפואקואיתנעה24/11/2022
לאחר סיטי כתף עשיתי us בשל קשרית שנצפתה
להלן תוצאות
ן
אונה ימנית : ממדים: 2.0*1.6*4.1 ס"מ.
הודגם קשר היפואקואי בעל גבולות מעט לובולריים והילה היפואקואית סביבו בממדים 1.1*1.3 ס"מ,
מכיל הסתיידות גסה והסתיידויות זעירות.
בקו האמצע הודגם מבנה היפואקואי ממדים 0.7*0.8 היכול להתאים לטירוגלוסל מיסו ללא זרימה בהפעלת דופלר.
אני גם מעט צרודה בחודשיים האחרונים (אני מרגישה). הלכתי לרופא אא״ג שאמר שאין זו צרידות אלא משהו מחילופי מזג אוויר וכו (נוטה להיות קצת
מצוננת).
אשמח להכוונה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לנעה
ד''ר מאיה איש שלום26/11/2022קשה לי ליעץ מבלי לקבל פרטים אנמנסטים מלאים ולראות את דיסק הסונר אבל היתי שוקלת ניקור של הקשר הגדול יותר מימין בשל מאפייניו. מרבית הקשרים שפירים, בניקור נוכל לדעת בודאות אם שפיר. הניקור מבוצע תחת סונר. חשוב לודא קודם לכן תקינות TSH. חשוב לציין שממאירות פפלרית בבלוטת התריס לרב אינה מסכנת חיים ולכן גם אם מדובר בממאירות אין סכנת חיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נעה27/11/2022תודה על תגובתך. ואיך זה מתבצע? יש לי תור לאנדוקרינולוג השבוע, אם צריך ניקור וכו׳, זה הליך שצריך להמתין לו זמן רב? זה משהו ניתוחי? שלא אילחץ מהמתנה ארוכה. אציין שבבדיקות דם כלליות שנעשו בלוטת התריס תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לרוב ההמתנה לא ארוכה וגם אין דחיפות
ד''ר מאיה איש שלום29/11/2022לרב ההמתנה לא ארוכה וגם אין דחיפות כי אין כאן משהו חלילה מסכן חיים. כדאי להביא לאנדוקרינולוג את דיסק הסונר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)