מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון תת פעילותתהילה27/11/2022
היי שבוע 23 לראשונה בחיי
יצא לי תת פעילות של בלוטת התריס כרגע נאמר לי שעוד לא נתחיל בטיפול תרופתי
Tsh-2.90
T3-3.40
T4-10
האם זה יכול לקרות בהריון לראשונה בחיים?
האם אחרי הלידה בעזרת השם זה יכול לעבור?
אגב לפני חודשיים הכל היה תקין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי חוזרת על הבדיקה
ד''ר מאיה איש שלום30/11/2022מציעה להתיעץ עם אנדוקרינולוג/ית וללשקול טיפול. היתי חוזרת על הבדיקה בודקת גם רמות קורטיזול בשמונה בבוקר בדם, וכן אלקטרוליטים ותפקוד כלייתי . אם את נוטלת תוספי מזון שמכילים ביוטין היתי שוקלת הפסקתם 3 ימים לפני הבדיקה מחשש קטן לשבוש בתוצאה
יתכן שהיתה דלקת בבלוטת התריס שחלפה, אופציה נוספת בכל זאת להפרעה שמקורה הפופזרי, או שהתפקודים תקינים להריון כי FT4 יורד במהלך ההריון, מציעה לפנות ליעוץ
בכל מקרה בשלב הזה של ההריון לעובר יש בלוטת תריס משלו והוא לא תלוי באם לאספקת הורמוני בלוטת התריס
אם יש כאבי ראש משמעותיים אז היתי מנסה להתיעץ בהקדם עם אנדוקרינולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)