מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה עלה לי הסוכר דווקא שהתחלתי טיפול?גדי03/12/2022
שלום ד"ר מאיה.
לפני כשנה כתבתי לך כאן בפורום בעקבות שכתבתי לך שעשיתי כמה פעמים בדיקות דם בשנתיים שלוש האחרונות והייתי עם קדם סוכרת כי תמיד התוצאות היו סביב 115-128 ו-a1c 5.6-5.8.
והרופא משפחה המליץ לי להתחיל טיפול של גלוקומין 850 אחד ביום
כתבת לי שאפשר לנסות טיפול של כדור אחד ביום גלוקומין 850.
לאחר כשנה של טיפול עשיתי עכשיו בדיקות דם והתוצאות היו לאחר צום סוכר 133 - a1c-6 בקיצור רק עליתי בערכים(לא מובן לי איך)?
בשנה הזו כמעט לא שיניתי את אורח חיי אולי טיפה אכלתי יותר אולי 1 קילו עלייה.(כיום בן 60)
תודה לך על כל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לגדי
ד''ר מאיה איש שלום11/12/2022העליה ברמת הסוכר למרות הטיפול בגלוקומין?
אני זקוקה לפרטים נוספים. האם יש עודף משקל? סוכרת במשפחה?
האם אתה מקפיד על צמצום צריכה של פחמימות? האם אתה מבצע פעילות גופנית סדירה?
האם אתה נוחר בלילה כי דום נשימה בשינה מעלה את הסוכר בצום.
אם יש עודף משקל היתי שוקלת טיפול תרופתי נוסף מעבר למטפורמין כגון אנאלוגים לGLP1 או מעכבי SGLT2. תרופות שמעבר להורדת הסוכר מפחיתות משקל ומגינות על הלב כלי הדם והכליות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)