שלום יש לי שאלה על מינונים וקירור של סקסנדה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי שאלה על מינונים וקירור של סקסנדה
    סיגלית
    15/12/2022

בקשר למינון ראיתי באתר שלהם שמי שנשאר על מינון נמוך ולא עולה ל3 אז זה מיותר ולא עוזר? אני שואלת כי אני מעלה מינון מאוד באיטיות כי פחדתי מתופעות לוואי ובנתיים רק צרבות ועצירות. קצת בחילות אולי אבל לא משמעותי. לא הקאתי ולא כלום. אז אני כרגע על 1.8 היום העלתי אבל עם מינון 1.5 הייתי שלושה שבועות אולי. השאלה אם אפשר להשאר על מינון נמוך או שזה לא יעיל? אם מעלים במינון הירידה יותר אפקטיבית? האם חובה להגיע לבסוף למינון 3? אשמח קצת להבהרות
    שאלה שניה. אני צריכה לנסוע לבקר בישראל אני גרה בחול ואהיה מחוץ לבית כולל זמן טיסה בערך 22,24 שעות. כל התיקים שבדקתי שיכולים לקרר בין 2-8 מעלות הם לא מספיקים לזמן הזה וגם נורא יקרים. לפי מה שהבנתי סקסנדה אם לא נפתח העט עדיין חייב להיות בקירור ואם כבר נפתח יכול להיות 3 שבועות בחוץ. שאלתי כזאת אני נוסעת לחודש ולוקחת איתי כמה מזרקים. האם אני יכולה פשוט לפתוח את כולם ע״י הסיבוב הזה שעושים בהתחלה כשפותחים מזרק לראות אם יש זרימה של החומר. האם אפשר לפתוח ככה את כולם כדי שיחשב פתוח ופשוט לקחת איתי ככה בלי תיק קירור ואז להכניס למקרר כשאגיע לישראל? או שזה הורס את החומר לפתוח את כולם? אין לי אפשרות ל צידנית עם קרח. זה ממש יהיה גדול ולא לוקחת מזוודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגובה לסקסנדה אישית ויש אנשים שיורדים

ד''ר מאיה איש שלום
    16/12/2022

התגובה לסקסנדה אישית יש אנשים שיורדים משמעותית במשקל גם במנון נמוך. כשיש תופעות לואי אני לרב ממליצה שלא להעלות מנון ולחכות שהן תחלופנה ואז ממליצה להעלות
    עט (סגור) שיצא מקרור יכול להיות 3 שבועות בחוץ. כך שעדיף שבכל זאת תשיגי צידנית קטנה עם קרחונים כי אחרת יתכן שהסקסנדה תהיה פחות יעילה אחרי 3 שבועות.
    אין צורך לפתוח את המזרקים, הכוונה היא שמזרק שאינו בקרור ניתן להשתמש בו 3 שבועות
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

סיגלית
    17/12/2022

הכוונה שלך גם עט שעדיין לא היה בשימוש יכול להיות 3 שבועות ללא קירור? ולמה העט לא יהיה יעיל לאחר מכן? אני לא מתכוונת להשאיר אותו 3 שבועות בחוץ. הכוונה אם הם מחוץ לקירור בערך יום וחצי ואז כשמגיעה מכניסה למקרר. האם זה גם יפחית מהיעילות שלו?
    ואני מתעניינת בקשר למינון כי אני כנראה תקועה במשקל שלוש שבועות כמעט והעלתי מינון לפני יומיים. אולי צריכה להעלות עוד 😐 התחלתי לקראת סוף ספטמבר במינון ב0.6 והייתה ירידה נחמדה של 6,7 ק״ג עד שזה נתקע וכרגע אני 1.8.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להבהרה על העט אם יוצא ואח״כ נכנס שוב לקירור תודה

סיגלית
    19/12/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקרון עט שהוצא מקירור אין להשיב שוב

ד''ר מאיה איש שלום
    19/12/2022

בעקרון עט שהוצא מקרור אין להשיב שוב לקרור ואז אפשר להשתמש בו עד 3 שבועות. אם הנסיעה היא לזמן שארוך מ3 שבועות היתי עושה מאמץ לרכוש צידנית קטנה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו