בלוטת מגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת מגן
    רותם
    05/01/2023

שלום אני חולת סכרת נעורים 50 שנה לוקחת 100 מג יוטירקס לבלוטת מגם עשית בדיקות ו וה4יצא תקין וtshיצא יותר מ7 האם להוסיף ל100 יוטירקס שאני לוקחת כל יום גם 50 מג יוטירקס ולקחת יום יום עם ה100 מג שאני לוקחת כל יום ועוד שאלה בזמן האחרון אני מרגישה נוקשות בגוף ורעד בידיים ואי שקט האם יתכן שזה בגלל שהבלוטה אינה תקינה אשמח לתשובהב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת מגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם את מקפידה ליטול את התרופה בצום

ד''ר מאיה איש שלום
    06/01/2023

האם את מקפידה לטול את התרופה בצום חצי שעה לפחות לפני אוכל/קפה/תה/כדורים אחרים/תוספים עם מים בלבד. כי זה חשוב לשיפור הספיגה של התרופה. אם הTSH סביב 7 תוספת של 50 מקג' פעם אחת לשבוע 50 מקג' יכולה להספיק, (לא יום יום זה יהיה יותר מידי) מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת להקפיד על הנטילה בצום
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט בגוף ותזוזות רבות

רותם
    08/01/2023

תודה רבה על המענה אפשר לקבל בבקש תשובה על אי שקט בגוף ותזוזות רבות ואי יכולת להירדם בהירדמות וה50 מג לכמה זמן לקחת אחת לשבוע לכמה שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי להתייעץ עם הרופא\ה המטפל\ת

ד''ר מאיה איש שלום
    12/01/2023

התכוונתי להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת לגבי תוספת של 50 מקג' פעם בשבוע למה שאת לוקחת
    אחרי חודש עד חודש וחצי אפשר לחזור על בדיקת TSH.
    אם הTSH 7 והFT4 תקין פחות סביר שקשור לאי שקט היתי מחפשת סיבות אחרות
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו