מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלוטת מגןרותם05/01/2023
שלום אני חולת סכרת נעורים 50 שנה לוקחת 100 מג יוטירקס לבלוטת מגם עשית בדיקות ו וה4יצא תקין וtshיצא יותר מ7 האם להוסיף ל100 יוטירקס שאני לוקחת כל יום גם 50 מג יוטירקס ולקחת יום יום עם ה100 מג שאני לוקחת כל יום ועוד שאלה בזמן האחרון אני מרגישה נוקשות בגוף ורעד בידיים ואי שקט האם יתכן שזה בגלל שהבלוטה אינה תקינה אשמח לתשובהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם את מקפידה ליטול את התרופה בצום
ד''ר מאיה איש שלום06/01/2023האם את מקפידה לטול את התרופה בצום חצי שעה לפחות לפני אוכל/קפה/תה/כדורים אחרים/תוספים עם מים בלבד. כי זה חשוב לשיפור הספיגה של התרופה. אם הTSH סביב 7 תוספת של 50 מקג' פעם אחת לשבוע 50 מקג' יכולה להספיק, (לא יום יום זה יהיה יותר מידי) מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת להקפיד על הנטילה בצום
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי שקט בגוף ותזוזות רבות
רותם08/01/2023תודה רבה על המענה אפשר לקבל בבקש תשובה על אי שקט בגוף ותזוזות רבות ואי יכולת להירדם בהירדמות וה50 מג לכמה זמן לקחת אחת לשבוע לכמה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכוונתי להתייעץ עם הרופא\ה המטפל\ת
ד''ר מאיה איש שלום12/01/2023התכוונתי להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת לגבי תוספת של 50 מקג' פעם בשבוע למה שאת לוקחת
אחרי חודש עד חודש וחצי אפשר לחזור על בדיקת TSH.
אם הTSH 7 והFT4 תקין פחות סביר שקשור לאי שקט היתי מחפשת סיבות אחרות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)