מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השימוטו חריגה לא גדולהלין17/01/2023
בת 43
אחרי בירור קרדיאלי מקיף מאוד מאוד, בימים שסביב המחזור ובימים שסביב הביוץ קבוע כל חודש כבר שנה וחצנ כמעט שאני סובלת מהפרעות קצב לב ואני עברתי בירור קרדיאלי לכן אני מקשרת את זה להורמונלי בהם בלוטת התריס שלי 6.2 לכיוון תת חריגה קלה אמנם אבל חריגה והיא משום מה יוצאת ככה בימים ההורמונליים בלבד , בימים רגילים הבלוטה יוצאת בטוול הנורמה ,,, האם זה הגיוני ? אציין שההורמוני הבלוטה t3 t4 תמיד יוצאים תקינים בטווח הנורמה , יכול להיות שיש קשר אפילו בחריגה פחות מ 10 על קצב הלב ? כי אני מרגישה פחד אימה כאשר זה קורה , השימוטו אחרון יצא לי 94.... חריגה קצת.... יש מה לעשות לדעתך ? אני בריאה בדרך כלל למעט מה שציינתי כאן, רזה , כולסטרול תקינים כל המדדים. השאלות שלי מה דעתך ? ואם בכלל יש מה לעשות במקרה שתיארתי .. ממש פירטתי כמה שאפשר 🙏🙏🙏 השימוטו חריגה קלה 94.. (אמור להיות מתחת ל60)
בלוטת התריס חריגה קלה 6.2 לכיוון התת פעילות.. במצב כזה מותר לאכול אצות כגון סושי ? (בגלל היוד) לא לוקחת תרופות🙏🏻* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולות להיות תנודות בהורמוני בלוטת התריס
ד''ר מאיה איש שלום20/01/2023יכולות להיות תנודות בהורמוני בלוטת התריס במהלך החודש, אך ברמות שציינת אם את לא מתכננת הריון וערכי כולסטרול תקינים אין התויה לטיפול ולרב גם אין תסמינים. אני לא מכירה קשר להפרעות קצב בערכי תפקודי תריס שציינת. נוגדנים לבלוטת התריס קיימים ב15% מהאוכלוסיה ורק שליש מפתחים תת פעילות של בלוטת התריס. ואני לא רואה מניעה מאכילת מזונות עתירים ביוד. היתי נמנעת ממנון יתר של תוסף יוד יעודי (מעל 150 מקג' ליום)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)