האם טרוליסיטי כתחליף לאוזמפיק יעיל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם טרוליסיטי כתחליף לאוזמפיק יעיל
    מויש
    21/01/2023

אני עם סוכרת סוג 2 כידוע אוזמפיק בלתי ניתן להשגה, הומלץ לי על טרוליסיטי, אשמח לדעת מה ההבדל והאם המוצר יעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למויש

ד''ר מאיה איש שלום
    23/01/2023

לתכשיר יעילות דומה (מעט פחותה) בהשואה לאוזמפיק בהורדת רמות סוכר, מבחינת המשקל הוא פחות יעיל בהורדה במשקל (3.5 קג' אל מול 6.5 קג). . היתי שוקלת מעבר לרבלסוס שהוא אוזמפיק בכדור יומי שנלקח בצום ודומה יותר לאוזמפיק ביעילות שלו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רבלסוס - תגובתכם מ 23.01.2023

אירית
    25/01/2023

הומלץ לי על טרוליסיטי - זאת בנוסף לתקופה הקבועה - כדור קסגידו מידי יום .
    טרם התחלתי עם טרוליסיטי - האם כדאי לשקול עם האנדוקרנולוגית את ה" רלבסוס"? ואם כן - האם בנוסף ל" קסגידו" ( המטרה ירידה במשקל וריסון טוב יותר לסוכרת ) ע. התלת חודשי אחרון - 6.5 . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אירית
    25/01/2023

הומלץ לי על טרוליסיטי - זאת בנוסף לתקופה הקבועה - כדור קסגידו מידי יום .
    טרם התחלתי עם טרוליסיטי - האם כדאי לשקול עם האנדוקרנולוגית את ה" רלבסוס"? ואם כן - האם בנוסף ל" קסגידו" ( המטרה ירידה במשקל וריסון טוב יותר לסוכרת ) ע. התלת חודשי אחרון - 6.5 . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אירית
    25/01/2023

יש מס טעויות הדפסה בתגובתי .. אז מדובר ב " תרופה "
    ו איזון הסוכרת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט ניתן ליטול רבלסוס ביחד עם קסיגדואו

ד''ר מאיה איש שלום
    27/01/2023

בהחלט ניתן לטול רבלסוס ביחד עם קסיגדואו. היתרן שרבלסוס מוריד יותר במשקל בהשואה לטרוליסיטי
    חסרונו : נטילה בצום כל יום בבוקר עם עד חצי כוס מים חצי שעה לפחות לפני קפה/תה/אוכל/כדורים אחרים. טרוליסיטי היא זריקה חד שבועית
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו