בדיקת קורטיזול ברוק הנחיות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת קורטיזול ברוק הנחיות
    רחל
    23/01/2023

היי התבקשתי לבצע בדיקת קורטיזול ברוק. בקופח ההנחיות סותרות לחלוטין את אלה של איכילוב. באחד רשום לא ללעוס את הצמר גפן ובאחר דווקא ללעוס 3-5 דק. באחד לא לצחצח שיניים חצי שעה לפני כן ובאחר דווקא כן לצחצח. תוכלי להגיד לי בבקשה מה ההנחיות הנכונות? האם להסתמך על אלה באתר של איכילוב? והאם יש צורך להפסיק לקחת תוספי מזון (ויטמין די, אומגה 3, ויטמין סי ) בשביל הבדיקה? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי תוספי מזון לא יזיק להפסיק

ד''ר מאיה איש שלום
    27/01/2023

לגבי תוספי מזון לא יזיק להפסיק למרות שמה שבדרכ יוצר הפרעה בבדיקה הוא ביוטין.
    ככל הידוע לי (מכירה את ההנחיות של איכילוב) מומלץ לצחצח שינים חצי שעה לפני, לאכול עד שעתיים לפני, וכן ללעוס את הספוג במשך 3 דקות.
    הבדיקה מבוצעת בחצות ומחזירים את הספוג לכלי ומביאים למחרת למעבדה בקופה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת הבדיקה

רחל
    28/01/2023

הרופא שהפנה רשם לי לבצע את הבדיקה ב23:00
    האם זה הבדל קריטי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף בחצות ולא חושבת שקלונקס משפיע

ד''ר מאיה איש שלום
    28/01/2023

עדיף בחצות
    לא חושבת שקלונקס משפיע ככל הידוע לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות אחרות ?

רחל
    30/01/2023

האם יש צורך בהפסקת תרופות קבועות ? אני נוטלת לשיאה Lasea , האם יש צורך להפסיק לפני הבדיקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת תרופות על הבדיקה

רחל
    28/01/2023

האם נטילת קלונקס משפיעה על תוצאות הבדיקה ואם כן כמה זמן מראש להפסיק ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו