אוזמפיק, העלת מינון הדרגתי מ 0.5 ל 1

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק, העלת מינון הדרגתי מ 0.5 ל 1
    אבי
    27/01/2023

שלום, האם ניתן לקחת אוזמפיק 0.5 מנה שלמה ושבוע אחכ לקחת מנה שלמה של 0.5 ועוד 10 קליקים ושבוע לאחר מכן מנה של 0.5 ועוד 20 קליקים וככה להמשיך בהדרגתיות עד להגעה למינון של 1 מג שבועי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לרוב ממליצה להעלות בצעדי מנה של 5 קליקים

ד''ר מאיה איש שלום
    28/01/2023

אפשרי אני לרב ממליצה להעלות בצעדי מנה של 5 קליקים, אם מבצעים את ההזרקות ממזרק של 0.5 מג' אז המזרק לא יספיק לחודש ברגע שמזריקים יותר ממנה כל פעם
    מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון אוזמפיק

שמואל
    29/01/2023

כיום אני מזריק פעם בשבוע, בבוקר מזרק שלם של 1 מ"ג ובערב מזרק שלם של 1 מ"ג ללא תופעות לוואי וכמעט שאין השפעה !! לאחר חודשיים
    התואם של האוזמפיק הוא "ווגובי " אשר נמצא רק בארה"ב והמינון של ההזרקה 2.4 מ"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן ווגובי הוא במינון 2.4 מג'

ד''ר מאיה איש שלום
    01/02/2023

אכן ווגובי הוא במנון 2.4 מג'. הבעיה שעם המחסור בארץ יש קושי להגיע למנונים ככ גבוהים.
    מקוה שבחודשים הקרובים יגיע ווגובי לארץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו