מחלה שאינה ידועה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מחלה שאינה ידועה
    חיילת מתוסכלת
    30/01/2023

היי, אני כבר חודשיים מרגישה שהגוף שלי עובר שינוי וחולה באיזה שהיא מחלה. איני יודעת להצביע מה היא. אני מרגישה חולשה והתקפים של חולשה באמצע היום עד לכדי עילפון או צורך לשבת. כמו כו אני סובלת מעצירות מתמדת למרות שאני שותה כמות מים רבה, אני צמאה כל הזמן, יש לי פטריה חוזרת ונשנית ושתן תכוף שגורם לבטן שלי להתנפח כמו בלון בכל פעם. אני נוטלת גלולות למניעת הריון ואתנט. כמעט פעם ביום אני מרגישה גלי חום עזים בפנים והפנים שלי נעשות אדומות מאוד והדופק שלי נהיה חזק. אני מאוד מתוסכלת כי אני חיילת שלא מקבלת בצבא מענה רפואי. מאוד דואגת, כי מרגישה פשוט חולה ולא יודעת למה. אשמח אם מישהו יכול לעבור על תוצאות הבדיקה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה שאינה ידועה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לחיילת מתוסכלת

ד''ר מאיה איש שלום
    01/02/2023

הבדיקות ששלחת נראות תקינות.
    מציעה לבקש מהצבא להפנות אותך לאנדוקרינולוג/ית
    לפי מה שאת מתארת היתי מתחילה מאסוף שתן ל5HIAA ומטנפרינים עם חומר משמר.
    וכן בדיקת דם לקלציום פוספור אלבומין אלקטרוליטים תפקוד כליתי. ספירת דם פריטין, קורטיזול בדם, ברזל טרנספרין, B12. סוכר בצום המוגלובין A1C.
    תרגישי טוב ומקוה שתמצא הסיבה במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו