הרדמה אזורית ותנגודת לאינסולין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הרדמה אזורית ותנגודת לאינסולין
    מיכל
    01/03/2023

שלום
    אני צריכה לעבור ניתוח במיניסקוס עם הרדמה אזורית להיות בצום לפחות 6 שעות וככל הנראה הארוחה שאחרי תהיה רק 8 עד 10 שעות אחרי כי יקח זמן עד ש שיעשו את ההרדמה וע שתשפיע ואת שיכניסו לניתוח. יש לי תנגודת לאינסולין ואני לוקחת גלוקומין אבל ברגע שאני לא אוכלת מעלה שלוש וחצי עד ארבע שעות יש לי היפוגליקמיה. מעשה עושים עם חולי סכרת בניתוחים? יש כל כך הרבה חולי סוכרת. אני אמורה לעבור את הניתוח בבית חולים פרטי שש מנתחים אחר הצהריים אז אין את האופציה של לא לאכול כשישנים בלילה. האם כדאי להחליף לבית חולים ציבורי ולדאוג שהניתוח יהיה ראשון על הבוקר? הוא בכלל אין איזה פיתרון לאנשים עם סוכרת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למיכל

ד''ר מאיה איש שלום
    04/03/2023

לרב סוכרתיים לא חווים היפוגלקמיות בצום אלא אם הם מטופלים ע"י אינסולין, אם בצום יש לך היפוגלקמיות של 55 מג'דל ומטה היתי שוקלת ברור נוסף
    בעקרון אפשר לעקוב אחר רמות הסוכר ואם יורדות מתחת ל70 לתת ערוי גלוקוז
    מה שאת מתארת לא טיפוסי לתנגודת לאינסולין שאז רמות הסוכר יורדות לרב מספר שעות אחרי האוכל, בעיקר באכילה של פחמימה פשוטה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו