קליקים מוזרים בעצמות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קליקים מוזרים בעצמות
    יוסי
    04/03/2023

שלום רב רציתי לשואל מה הכיון לגבי סוג של "רככת עצמות" זאות ההרגשה הכוונה.שכול תנועה בעיקר ברגליים יש המון קליקים קנאקים.לאיזה תחום עליי לפנות.רופאים רבים לא מכירים את הבעיה.זה ממש קשה מציק וגם כואב בהחלט ממש הרגשה של עצמות נשברות.זזה בכול הגוף האם יכול להיות פיברובאמלגיה!? זה תחום נירולגי? אורטפדי? מוטרד ומודאג מאוד אשמח להכוונה ועזרה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים מוזרים בעצמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליוסי

ד''ר מאיה איש שלום
    04/03/2023

אם הקליקים במפרקים זה יכול להחשיד לגמישות יתר (מחלת רקמת חיבור) . אם הכאבים בעצמות עצמם אז צריך לשלול מקור גרמי
    אפשר וכדאי להתחיל בברור דרך רופא/ה המשפחה.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

יוסי
    05/03/2023

מה זה רקמת חיבור מה הבעיות הנפוצות.רופא המשפחה כבר אבוד עצות מימני
    וגם אני ממש מאבד את זה.זה כאילו כול תנועה מסויימת שומעים קליק אני אכן לא יודע אם זה בעצמות.נראה יותר במפרקים הייתי אצל המון רופאים.כול אחד לא יודע
    מה זה מקור גרמי?אני אשמח קצת ליותר עומק בתשובות שככה אדע לגשת לרופא מסויים ולהגיד לו מה אני רוצה לבדוק.
    אני ממש מודה לך באמת !
    תודה רבה אשמח לתשובה
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לציין

יוסי
    05/03/2023

האם ארקוקסיה יכולה לעזור?
    לקחתי ליריקה 75 מג
    קצת חושש מהכדור.בנוסף אני ממש חרד ומדוכא מהמצב הזה
    תודה 🙏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליוסי

ד''ר מאיה איש שלום
    08/03/2023

אם מדובר בגמישות יתר פרקית על רקע הפרעה ברקמת חיבור מי שמאבחן ראומטולוג/גנטיקאי. בעקרון ככל הידוע לי אין טיפול תרופתי אלא חשוב לחזק שרירים
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו