מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איזון בין שאר הקבוצהמרים06/03/2023
שלום דר מאיה בת 61 נוטלת סטטינים לטיפול בכולסטרול סהכ בכללי בריאה ב"ה
לאחר קבלת בדיקות הדם רופא המשפחה שלי רשם לי תרופה/תוסף שכרגע שכחתי את שמו שמכיל חומצה פולית ויטמין B6 ויטמיןB12 שאלתי אותו למשך כמה זמן עליי ליטול והוא השיב שאפשר אפילו לכל החיים להזיק זה לא יכול.....
מבדיקה שעשיתי הבנתי שאלו ויטמינים שמורידים דבר שנקרא הומוציסטאין שהוא מסוכן ללב
השאלה שלי היא הבנתי שיש קבוצה שלמה של ויטמינים מאותה המשפחה ולא רק B9 B6 B12 ולכן אם אטול רק אותם אולי שאר הקבוצה יצאו מאיזון?
או שזאת סתם הנחה לא מבוססת שלי הואיל ולא כך זה
באמת עובד ואין יכולת אמיתית לויטמינים "לצאת מאיזון" וכי הם בכלל יודעים לתקשר בינם לבין עצמם חחחח???
ולכן אולי לא הורה הרופא משפחה שלי ליטול את כל הקבוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למרים
ד''ר מאיה איש שלום08/03/2023בעקרון B6 כן יכול להצטבר ולהביא לנוירופטיה לכן עדיף שלא לקחת אותו לזמן בלתי מוגבר אם אין חסר. לגבי הומוצסטאין להבנתי היום מיחסים לו פחות חשיבות בנושא של מחלת לב או קרשתיות יתר.
אולי היו לך חסרים תזונתיים ולכן המליץ?
B12 נספג טוב יותר תת לשונית מאשר בבליעה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)