מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פערים בין רמת A1C לבין רמת הגלוקוז בדםעדי10/03/2023
אני סכרתי כבר 17 שנה, בעבר הA1C שלי הגיע לרמה של 8.0, כיום הורדתי את הרמות ל6.8 לפני שנה ועד 6.3 לפני חצי שנה. חשוב לי לציין שכל חיי הסוכרתיים לקחתי גולוקומין 850 מ"ג פעמים ביום. וחודש וחצי לפני הבדיקה האחרונה, התחלתי לקחת ג'רדיאנס, 10 מ"ג פעם ביום, בנוסף לגולקומין שאותו המשכתי לקחת
דבר שהוריד את הA1C מ6.8 ל6.3. הבעיה היא שהגלוקומין שלי עלה מ137 לפני שנה(אחרי צום ) ל162 אחרי לקיחת הג'רדיאנס . איזה הסבר יכול להיות בין רמה סבירה מאד של A1C, לערכים כה גבוהים במדידת הסוכר בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לעדי
ד''ר מאיה איש שלום11/03/2023יש מקרים בהם ההמוגלובין המסוכרר לא מיצג בגלל משך חיים קצר יותר של כדוריות אדומות מסיבות שונות. האם יש חסר ברזל? פגיעה בתפקוד כליתי? בכל מקרה אפשר לשקול הולטר סוכר שעוזר לראות את התנהגות הסוכר במהלך היממה והתגובה למזונות שונים
ואפשר גם לשקול טיפול תרופתי נוסף כגון אנאלוגים לGLP1 כי סוכרת היא מחלה שמתקדמת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)