סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת
    רות
    11/03/2023

ששלום ש לי סכרת סוג 1 55 שנה השנתיים האחרונות אני מרגישה כאב בעצמות הרגליים וזרועות הידיים והירדמותם עפ כאבים נוראים בתור לרופא סכרת ניתן בעוד כחמישה חודשים ואני לא מסוגלת לחכות השאלה שלי האם רופא כללי גם יכול לתת הפניה לאן שצריך לעשות אולי בדיקה של זרמים איגי עם אני לא טועה קוראים לזה ומה הטיפול שנותנים לדבר כזה להיעלמות הכאב אשמח מאוד לתשובה תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרות

ד``ר מאיה איש שלום
    11/03/2023

כדאי לוודא שרמת B12 תקינה כי לעיתים בסוכרת מסוג 1 יש הפרעה גם בספיגת B12.
    גם רופא המשפחה יכול להפנות לבדיקת EMG
    חשוב לאזן את הסוכרת ויש טיפולים תרופתיים (כגון ליריקה וסמבלטה אם אכן מדובר בנוירופטיה על רקע סוכרתI שגם רופא המשפחה יכול לתת
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת

רות
    12/03/2023

בי 12 תקין אצלי וההמוגלובין a1c 7 7

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרות

ד''ר מאיה איש שלום
    16/03/2023

אז בהחלט אפשר לבקש הערכה מרופא/ת המשפחה ואם יש רושם שמדובר בנוירופטיה לשקול EMG או טיפול תרופתי ישר. אפשר כדאי לנסות לשפר את איזון הסוכרת
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו