לא מביאים לי טופס 29ג לאוזמביק אני רוצה לקחת את הזריקה לא להרזיה אני לא חולה סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• לא מביאים לי טופס 29ג לאוזמביק אני רוצה לקחת את הזריקה לא להרזיה אני לא חולה סכרת
    אור
    30/03/2023

היי הbmi שלי הוא 40 לקחתי סקסנדה תקופה לא השפיע עלי ביכלל אני בן 30 ומתחיל לי מחלות ביגלל השומן אני רוצה לקבל אוזמביק ולא מביאים לי בקופה
    הצלחתי לקבל אחרי תקופה ארוכה מרופא מרשם ( לא מרופא המשפחה לשי אלא מרופא אחר בקופה ) ועכשיו בשביל לקבל אותה רוצים טופס 29ג
    הרופא משפחה שלי לא מביא לי את הטופס הזה ואני לא מבין למה מה אני עושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאור

ד''ר מאיה איש שלום
    01/04/2023

אולי תשוב לרופא שנתן לך את המרשם. בעקרון יש בעיה כי יש מחסור בארץ של אוזמפיק ובעקרון התרופה כעת נתנת בעיקר לחולי סוכרת. המחסור יפתר כשתגיע תרופת הווגובי בין יוני לדצמבר השנה ואז תוכל לקבל ווגובי במקום אוזמפיק שזו תרופה שמכילה את אותו חומר פעיל אבל יעודית לירידה במשקל וגם מאפשרת הגעה למנון של 2.4 מג' פעם בשבוע
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו