מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת הריון ואינסוליןאוולין16/04/2023
שלום,
אני בת 29 אם סכרת הריוניות נמצאת בשבוע 28 להריון ומזריקה 36 יחידות לבמיר.
בדרך כלל זה מוריד לי את הסוכר מתחת ל 95
ביומיים האחרונים אני מודדת לפני השינה אחרי האוכל הערך 105 אחרי הזרקת האינסולין בודקת וזה עדיין 105 קמה בבוקר אם ערך 105
איך יכול ליהיות שהזרקת האינסולין לפני ההזרקה ואחרי ההזרקה על אותו ערך? וההזרקה לא הורידה אפילו יחידה אחת של סוכר?
האם הבעיה באינסולין? או שפשוט צריך להעלות את המינון?
תודה על התשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד שבוע 36 יש עליה בתנגודת לאינסולין
ד''ר מאיה איש שלום16/04/2023עד שבוע 36 יש עליה בתנגודת לאינסולין ולרב יש צורך בהעלאת מנון האינסולין ביעוץ עם הרופא/ה המטפל/ת.
היעד בצום בהחלט פחות מ95
מקוה שאת מזריקה את הלבמיר בערב (ולא בבוקר) כי הרבה פעמים הוא לא מכסה יממה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת הריון ואינסולין
אוולין18/04/2023היי ,
אני מזריקה בשעה 10 11 בלילה
אני יודעת שכל הזמן אמורים להעלות מינון
אבל מה שמוזר לי שהסוכר שלי לפני השינה הוא אותו סוכר שהיה לפני כמה חודשים (105) אני מזריקה 34 יחידות וקמה אם אותו ערך 105 איך זה יכול ליהיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאולין
ד''ר מאיה איש שלום21/04/2023כן זה הגיוני כדי להוריד את הסוכר אז כדאי לשקול העלאת מנון או תוספת של אנסולין קצר 2 האופציות יכולות להתאים. מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת. נשמע יותר הגיוני להעלות מנון של הלבמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)