שאלה בנוגע להזרקה ולתופאות?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להזרקה ולתופאות?
    גיא
    17/04/2023

שלום לפני חודשיים התחלתי להזריק 0.25 במשך חודש
    לאחר מכן0.5 לחמשך חודש בסך הכל נזרקתי חודשיים ואני לא ירדתי במשקל רק נעצרתי אנשים אומרים שזה עוזר להם להרזות האם זה בעיה אצלי או במינון??
    המזרק של ה0.5 הספיק לי רק ל3 זריקות וברביעי נשאר לי רק 12 קליקים האם זה נורמלי?
    וגם לי יש שטישטוש ראיה מרחוק האם ה קשור?
    אני מתחיל מחר להזריק מינון של 1 מיליגרם במידה וזה לא יעזור האם להפסיק להזריק או להמשיך להעלות מינון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לגיא

ד``ר מאיה איש שלום
    21/04/2023

קשה לי ליעץ מבלי לדעת את הסיפור הקליני המלא. בעקרון ביחד עם הזריקה כן חשוב לבצע שנוי הרגלי חיים להשתדל לשנות תזונה ולהקפיד על פעילות גופנית סדירה במידה ואין התוית נגד כגון פעילות גופנית של תנגודת. בעקרון המנון האופטמלי לירידה במשקל הוא 2.4 מג' פעם בשבוע אבל הוא לא קיים בארץ עדין. אם 0.5 מג' לא גרם לירידה מספקת בתאבון ואין תופעות לואי כגון שלשולים כאבי בטן וכו אז כנראה כדאי לשקול העלאת מנון ביעוץ עם הרופא המטפל. בחצי שנה הקרובה היתי שוקלת בכלל מעבר לסקסנדה שיעילותה דומה לאוזמפיק חסרונה רק שהיא בהזרקה יומית אך היא אינה במחסור. ברגע שיגיע הווגובי שנועד לירידה במשקל אז היתי עוברת אליו. אך בתקופה הקרובה עד יוני-דצמבר צפוי מחסור לסרוגין באוזמפיק 1 מג' והמלאי שלו מוגבל בכל הארץ
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו