מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכר נמוך במהלך היוםדנה30/04/2023
שלום
לפני שבוע בלילה היה לי כאב בטן עם זיעה בחילות והקאות אחרי כמה הקאות כאב הבטן חלף בבוקר בדקתי סוכר יצא לי 111 אני במצב של טרום סכרת בדיוק אחרי שבוע שוב חטפתי כאב בטן בלי זיעה בחילות והקאות ואחרי כמה הקאות כאב הבטן חלף בבוקר אכלתי רגיל אחרי 4 שעות בדקתי סוכר יצא לי 63 חשבתי שאולי המכשיר לא תקין שוב בדקתי אחרי דקה יצא לי 67 האם לא נמוך מידי ? או שיש השפעה על ההקאות שהיו לי אחרי שעה מארוחת הצהריים יצא לי 133 האם צריך לדאוג בגלל שיצא לי סוכר נמוך ? האם בזמן המחזור יתכנו שינויים ברמת הסוכר עליות וירידות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקרון רמות הסוכר של 60 ומעלה
ד``ר מאיה איש שלום01/05/2023בעקרון רמות סוכר של 60 ומעלה לא מדאיגות ויכולות להתרחש אצל אנשים בריאים, או באנשים עם טרום סוכרת מספר שעות לאחר צריכה של פחמימות פשוטות שמביאות לעליה מאוחרת של רמת האנסולין בצורה מוגזמת.
אין סכנה ברמות שכאלו
היתי עוקבת ושוקלת צורך בברור נוסף. בכל מקרה אם הירידה ברמות סוכר קשורה לצריכת פחמימות כדאי להפחית בצריכה של פחמימות פשוטות ולהקפיד על פעילות גוטפנית סדירה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה ברור נוסף את מתכוונת?
דנה02/05/2023תודה על המענה זה מצריך בדיקה מסויימת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם ירידת הסוכר מתרחשת אחרי אוכל
ד''ר מאיה איש שלום05/05/2023קשה לי לענות מבלי להכיר את הפרטים הקלינים המלאים. אם ירידת הסוכר מתרחשת אחרי אוכל אפשר לשקול מבחן ארוחה. והטיפול מתמקד בצמצום צריכה של פחמימות פשוטות ולעיתים נעזרים בתרופות. אם ירידת הסוכר מתרחשת גם בצום ומגיעה לרמות מתחת ל55 אז לפעמים מבצעים מבחן צום והדמיה נוספת.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)