סוכר נמוך במהלך היום

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכר נמוך במהלך היום
    דנה
    30/04/2023

שלום
    לפני שבוע בלילה היה לי כאב בטן עם זיעה בחילות והקאות אחרי כמה הקאות כאב הבטן חלף בבוקר בדקתי סוכר יצא לי 111 אני במצב של טרום סכרת בדיוק אחרי שבוע שוב חטפתי כאב בטן בלי זיעה בחילות והקאות ואחרי כמה הקאות כאב הבטן חלף בבוקר אכלתי רגיל אחרי 4 שעות בדקתי סוכר יצא לי 63 חשבתי שאולי המכשיר לא תקין שוב בדקתי אחרי דקה יצא לי 67 האם לא נמוך מידי ? או שיש השפעה על ההקאות שהיו לי אחרי שעה מארוחת הצהריים יצא לי 133 האם צריך לדאוג בגלל שיצא לי סוכר נמוך ? האם בזמן המחזור יתכנו שינויים ברמת הסוכר עליות וירידות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר נמוך במהלך היום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעקרון רמות הסוכר של 60 ומעלה

ד``ר מאיה איש שלום
    01/05/2023

בעקרון רמות סוכר של 60 ומעלה לא מדאיגות ויכולות להתרחש אצל אנשים בריאים, או באנשים עם טרום סוכרת מספר שעות לאחר צריכה של פחמימות פשוטות שמביאות לעליה מאוחרת של רמת האנסולין בצורה מוגזמת.
    אין סכנה ברמות שכאלו
    היתי עוקבת ושוקלת צורך בברור נוסף. בכל מקרה אם הירידה ברמות סוכר קשורה לצריכת פחמימות כדאי להפחית בצריכה של פחמימות פשוטות ולהקפיד על פעילות גוטפנית סדירה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיזה ברור נוסף את מתכוונת?

דנה
    02/05/2023

תודה על המענה זה מצריך בדיקה מסויימת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ירידת הסוכר מתרחשת אחרי אוכל

ד''ר מאיה איש שלום
    05/05/2023

קשה לי לענות מבלי להכיר את הפרטים הקלינים המלאים. אם ירידת הסוכר מתרחשת אחרי אוכל אפשר לשקול מבחן ארוחה. והטיפול מתמקד בצמצום צריכה של פחמימות פשוטות ולעיתים נעזרים בתרופות. אם ירידת הסוכר מתרחשת גם בצום ומגיעה לרמות מתחת ל55 אז לפעמים מבצעים מבחן צום והדמיה נוספת.
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו