תוצאת בדיקות טסטוסטרון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאת בדיקות טסטוסטרון
    רועי בן סיסרא
    30/04/2023

שלום דוקטור מאיה איש שלום.

אני בן 50 בקרוב ודיווחתי לרופא על ליבידו נמוך וחוסר חשק.
    אני רוצה לציין שאני מטופל באפקסור מאמצע גילאי העשרים שלי. אבל מעולם לא היו לי בעיות. רק בואך סוף ארבעים. עשיתי בדיקה היום ואלה התוצאות. מקריאה בפורום אני רואה שאת ממליצה לעשות בדיקת FSH וגם bioavailable testosterone לפני התחלה של כל טיפול. אני בכללית. ובתל אביב. האם יש רופאי אנדוקרינולוגיה שאת ממליצה להתחיל בירור איתם. איזה מבאס זה להתבגר :)

PROLACTIN 105.3 mIU/L
    TESTOSTERONE- TOTAL 8.10 nmol/L

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת בדיקות טסטוסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכדי להחליט על חסר בטסטוסטרון חשוב לבצע

ד''ר מאיה איש שלום
    02/05/2023

בכדי להחליט על חסר בטטוסטרון חשוב לבצע לפחות 2-3 בדיקות בצום בשעות הבוקר כי ישנה שונות די רבה בין בדיקה לבדיקה
    לאור שינוי שיטת המדידה בקופות הנורמות ירדו ויש חשש שאולי מקרים של חסר קל מתפספסים
    ממליצה בקופה לבצע טסטוסטרון רמת LH FSH.
    ואם אין לך בעיה במקביל לבצע גם bioavailable testosterone במכון האנדוקריני באיכילוב, הבדיקה פרטית עלותה סביב 250 שח והיא נותנת אומדן טוב לרמת הטסטוסטרון החופשי הזמין לפעילות. אין צורך לתאם פשוט להגיע בכל אחד מימות השבוע בשעות הבוקר בצום, רק לא להגיע בימי שישי/חג/ערבי חג
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו