שאלה בנוגע לתוצאות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לתוצאות
    אלי
    04/05/2023

במסגרת גילוי מוקדם בוצעus צואר תקין ללא מצא מוקדי חשוד. בבדיקה ראשונה 3 קשרי לימפה ובבדיקה רסנטית ;הגידול המקורי עבר אינבולוציה ואינו ניראה בבירור. ב FNA ;דם עם שפע מקרופגים,תאי גידול במראה של קרצינומה פפילרית של ב.התריס. לא זוהתה ריקמה לימפטית. ממה שהוסבר אם לא קיימת ריקמה לימפטית התאים הממאירים אינם יכולים "לנדוד". האם נכון? תטדה וסליחה על השאלה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לתוצאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Us צואר

אלו
    04/05/2023

במסגרת גילוי מוקדם בוצע us צואר - בלוטת התריס במימדים תקינים ללא ממצא מוקדי משמעותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי לענות מבלי לקבל את התמונה

ד''ר מאיה איש שלום
    05/05/2023

קשה לי לענות מבלי לקבל את התמונה הקלינית המלאה. אך יש חשד שבאזור הנקור יש תאים של קרצינומה פפלרית. מציעה לפנות לרופא/ה המטפל/ת. לרב קרצינומה פפלרית אינה מסכנת חיים וגם אם מתפשטת לבלוטות למפה צואריות התמותה מהמחלה היא פחות מ1%. אם היה טיפול מקומי כלשהו אז יתכן שנותרו שרידים של תאים. שוב קשה לי לענות מבלי לדעת את התמונה הקלינית המלאה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו