מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוסף תזונה הגורם לעלייה בסוכר בצוםאודי16/05/2023
היי
במידה ויש תוסף תזונה שעליי לקחת, אבל בבדיקות סוכר תקופתיות נראית עלייה בסוכר בצום בעקבות השימוש בו, האם יש דרך להמשיך לצרוך אותו ולמנוע את העלייה בסוכר?
אציין שלקחתי אותו על הבוקר על בטן ריקה ולאחריו המתנה של זמן מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי כדאי שתציין מהוא תוסף התזונה
אודי17/05/2023ומי בדיוק קבע שעליך לקחת אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתוסף תזונה הגורם לעלייה בסוכר בצום
אודי18/05/2023אני קראתי עליו והבנתי שהוא מתאים לחוסרים שהבנתי שיש לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף תזונה
אודי18/05/2023סלח לי מראש אם אני נשמע כנוזף בך
אתה שואל שאלה על תוסף תזונה מבלי שאתה מציין לד"ר את סוג ושם התוסף ואתה אשכרה מצפה שהיא תדע ותבין לבד על מה אתה מדבר וגם תענה לך...
יש לך אחלה שם אבל תבדוק באמת אם הבעיה שלך היא באמת פיסית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאודי
ד''ר מאיה איש שלום20/05/2023אכן קשה לי להתיחס מבלי לדעת באיזה תוסף מדובר. בכל מקרה אם התוסף גרם לעליה ברמות אולי כדאי לשקול את הפסקתו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתוסף תזונה הגורם לעלייה בסוכר
אודי21/05/2023היי, התוסף מכיל: גאבא, תמצית פסיפלורה, תמצית אשווגנדה, תמצית בקופה, מגנזיום סטראט, סיליקה דיאוקסיד, כמוסה צמחית - תאית, ויטמין B6 (פירידוקסין) 5 מ"ג.
והתכוונתי בכללית אם יש הנחיות שיכולות לשנות את העלייה בסוכר. כמו למשל לקחת בתוך האוכל ולא לבד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאודי
ד''ר מאיה איש שלום25/05/2023לא ידוע לי שהמרכיבים שציינת מעלים את רמת הסוכר אולי כדאי לחפש סיבה אחרת (שנוי בתזונה, פעילות גופנית, עליה במשקל, שנוי תרופתי)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתוסף תזונה הגורם לעלייה בסוכר
אודי25/05/2023הלכתי לרופאה שלי כשהייתה עלייה חדה פתאומית במשקל.
כשראינו שבסוכר עלה, ניסינו להבין מה השתנה והבנתי שרק הוא.
הפסקתי להשתמש וחזרתי אחרי שלושה חודשים לבדיקה חוזרת בצום - והסוכר חזר למדד שהורגלתי בו לפני השימוש בתוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)