Tsh בזמן טיפולי פוריות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• Tsh בזמן טיפולי פוריות
    רויטל
    30/05/2023

היי, אני עוברת טיפולי פוריות. האנדרוקרינולוגית הנחתה אותי להעלות את המינון של היוטירקוס שבועיים לפני הטיפול, אני הספקתי להעלות רק שבוע לפני ל 550. ערך Tsh שלי היה 2.5 והיא הנחתה אותי להעלות ל 600. הטיפול לא צלח, המשכתי באותו מינון, כעת שוב לפני טיפול. לפני שבועיים Tsh היה 1, T3 היה 4.2. T4.
    היה 17.9. לפני יומיים עשיתי שוב בדיקת דם, רק ל Tsh יצא 0.54. המינימום לפי הכללית 0.40. אני מבינה שהערך תקין, אבל לפני יומיים התחלתי להרגיש רעב מוגזם, לחץ בחזה, קשיי שינה ורעד. בהנחה שמדובר במינון יתר, האם זה מסוכן? האם זה יכול לפגוע בסיכויים להרות? אני משתמשת במדבקות אסטרוגן שהבנתי שרק באופן אורלי האסטרוגן מפחית יעילות, בעוד מספר ימים אקח גם פרוגרסטרון וקורטיסטרואידים. קצת אבודה והתור לאנדוקרינולוגית שלי רק בעוד שבועים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Tsh בזמן טיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרויטל

ד''ר מאיה איש שלום
    01/06/2023

קשה לי לתת הנחיות מבלי לדעת את כל הפרטים לא ציינת את מנון האיותירוקס בבסיס. וגם כמה זמן היית בכל מנון. אם את מקבלת אסטרוגן דרך העור בלבד יתכן שבהחלט אפשר לחזור ל550 ואולי אף פחות. אך קשה לי ליעץ מבלי לדעת את כל הפרטים
    מציעה לפנות לרופא/ה המטפל/ת
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו