מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטילת תוספי סידן ואוסטאופורוזיסמאי17/06/2023
שלום, אני מרגישה ממש אבודה בים של תוספי מזון שכולם מצהירים שהם הכי טובים. ועדין אני גם לא מקבלת את כל הכמות שאני צריכה רק ממזון. מישהו יודע איך אפשר לדעת מה התוסף הכי מומלץ ? למשל יש מספר סוגי סידן סידן ביסגליצינאט נקי ,סידן קרבונט, סידן אמורפי , סידן ציטראט . ואני פשוט לא מצליחה להבין איך לדעת מה הכי טוב לי . וגם צריך מגנזיום , ויטמין K2, ויטמין D . איך יודעים מה לצרוך וכמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למאי
ד''ר מאיה איש שלום17/06/2023היעילות של תוספים במניעת שברים היא לא גדולה. התרופות לטיפול באוסטאופורוזיס מפחיתות שברים ב20-50% תלוי באתר בשלד. חשוב שלא להפריז בתוספים מחשש לאבנים בדרכי השתן וגם אולי עדויות שמנון גבוה מגביר שקיעה בכלי הדם. כדאי לבצע הערכה עם דיאט/ןנית לגבי הצריכה של סידן בתזונה ולראות כמה לתת בתוסף בכדי להשלים ל1200 מג' ליום . זאת בתנאי שרמת הסידן בדם ובשתן תקינה. ויטמין D מנון נקבע לפי הרמה. ויטמןי K2 אין הוכחות חד משמעיות לתועלת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)