מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת איסולין גבוהה בדםשולה01/07/2008
מזה מספר שנים , אני זקוקה לאוכל בכל 2-3 שעות. מאחר ויש לי עודף משקל ( מעל 10 ק"ג ) , פניתי לדיאטנית והיא המליצה לי לעשות בדיקה לרמת האינסולין בדם. התוצאה שהתקבלה היא : 39 ( כאשר הערך התקין המקסימלי הוא 27 ). רופאת המשפחה שלי הפנתה אותי לאנדוקרינולוג ( נקבע לי תור לעוד חודשיים !!! ). מה ניתן לעשות בינתיים ? האם יש בדיקות נוספות שכדאי להגיע איתן לאנדוקרינולוג? האם יהיה צורך בטיפול תרופתי ? האם כדאי לקחת כרומיום פיקולינט לאיזון רמות הסוכר? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין01/07/2008שלום,
קודם כל- אין לך מה לדאוג מרמת האינסולין לכשעצמה, אך משקל עודף זו בהחלט סיבה לדאגה ולעשיה.
בשאלתך חסרים נתונים נוספים כמו גיל(הריון?), היסטוריה משפחתית, מחלות נוספות (יתר לחץ דם, סכרת, הפרעות בשומני הדם, בעיות לב, בעיות בלוטת המגן, הפרעות אנדוקריניות אחרות).
כמו כן לא ציינת מה הראו יתר הבדיקות לדוגמא- גלוקוז (במקביל לאותה רמת אינסולין) , תיפקודי כליות וכו, וכן אם הבדיקה נלקחה בצום או אחרי אוכל
האם את סובלת ממצבים של נפילת סוכר?
במידה ואין בדיקות נוספות הייתי מתחילה עם בדיקת כימיה כללית כולל תיפקודי כליות, כבד ופרופיל שומנים, ספירת דם, בדיקה של תיפקוד בלוטת המגן,
אם אפשר יכול להיות שכדאי גם למדוד סוכר גם ברגעים הללו של רעב קיצוני.
עם נתונים אלו האנדוקרינולוג המטפל יחליט על הצורך בבדיקות נוספות וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)