טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, מתכננת הריון בקרוב. בת 30 ערכי ה-TSH היו 5.2 לפני כ-7 חודשים. לפני כחודשיים הערך היה 4.2 (בעבר לפני שנים רבות (13 שנה) הערך הגיע גם ל8) ערכי ה t3/t4 תקינים. אולטרסאונד צוואר תקין. הומלץ להתחיל טיפול ב יותירוקס על מנת לאזן את ערכי הtsh לפני כניסה להריון ובמהלכו. החשש שלי הוא שלאחר ההריון אצטרך להמשיך עם הכדורים לכל החיים מכיוון שקראתי על כך שברגע שמתחילים טיפול אי אפשר כ״כ להפסיק. אציין שעד היום לא נטלתי כלל תרופות לבלוטת התריס. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד