סכרת גבולית וטיפול

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת גבולית וטיפול
    נועה
    27/07/2023

שלום ,בבדיקת דם אחרונה a1c 6 ,סוכר בצום בבוקר בבדיקת דם 100 ,בבדיקה ביתית בצום 100 ,לאחר אוכל שעתיים 110
    שאלתי את הרופאה מדוע אני לא מקבלת תרופה לאזן סוכר שהובנתי הקוו הראשון זה מטפורמין ,הרופאה ציינה ש מה שיש לי זה תסמונת מטבולית סובלת גם מטריגלצירידים גבוהים בדם ,אני כבר תקופה ארוכה נלחמת בכל מה שקשור לכך . היה לי המוגלובין מסוכרר גם 6.3 וגם 6.2 כעת הצלחתי להוריד ל 6 , אני מבצעת הליכה כל יום ומנסה לשמור על תזונה.
    מה היית ממליצה לי כקוו טיפול . תודה ,כרגע לא מטופלת תרופתית בכל מה שקשור לסוכר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת גבולית וטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לנועה

ד``ר מאיה איש שלום
    29/07/2023

שנוי תזונה (הפחתת צריכת פחמימות בעיקר פשוטות) כפי שאת מבצעת, ופעילות גופנית סדירה לפחות 150 דקות בשבוע פעילות ארובית ושעה בשבוע תרגילי כח עשויים לשפר את פרופיל השומנים ורמות הסוכר
    אך אם יש עודף משקל היתי שוקלת טיפול תרופתי לירידה במשקל שצפוי לשפר גם את רמות הסוכר ואת פרופיל השומנים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו