מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריך להוסיף מינון אלטרוקסין?טליה03/08/2023
האם כאשר ערכי ה tsh עולים - (תת פעילותת הגיע ל-7.503 בבדיקת דם אחרונה מאתמול ) היה בחודש אפריל 6,132 ובחודש ינואר 2.875......... כלומר מגמת עליה לתת פעילות. האם אני צריכה להוסיף מהמינון באלטרוקסין או להוריד? כרגע אני לוקחת 800 מק"ג בשבוע, לפני זה לקחתי 750 מק"ג בשבוע. כל יום מינון אחר חוץ מיום שבת שאני לוקחת פוסאוואנס ולא לוקחת בכלל אלטרוקסין
t3-t4 בנורמה תקין בכל הבדיקות.
האם להוסיף למינון השבועי האחרון או להוריד מהמינון?
ואם כן.......כמה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לטליה
ד''ר מאיה איש שלום05/08/2023מאוד חשוב להקפיד לקחת איותירוקס בצום בבוקר לפחות חצי שעה לפני קפה/תה/אוכל/כדורים או תוספים אחרים. אם לא הקפדת לטול בצום לא היתי מעלה מנון ומקפידה על הצום
אם הקפדת על הפרדה ונטילה עם מים בלבד והעלאת המנון בוצעה לפני יותר מחודש וחצי מהבדיקות הנוכחיות היתי שוקלת להעלות בעוד 50 מקג' לשבוע סהכ.
בשל זמן מחצית חיים של שבוע אפשר בהחלט לקחת את האלטרוקסין לא כל יום אלא במנון שבועי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)