ויקטוזה - תדירות נטילת התרופה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ויקטוזה - תדירות נטילת התרופה
    אבי
    05/08/2023

שלום ד"ר
    דבר ראשון שמעתי בגל"צ את ההתבטאות שלך בנוגע להפיכה המשטרית שמתחוללת פה ואני מחזק אותך.
    מי ייתן והממשלה הגרועה הזאת תיפול כמה שיותר מהר.
    ולעניינינו, אני לוקח ויקטוזה 1.8 מ"ג כל יום (בנוסף לוקח גם מטפורמין וטרגלודק 18 יחידות).
    שמתי לב שלעיתים הסוכר יורד לי יותר מידי ושאלתי האם ניתן להזריק ויקטוזה לפי דרישה כלומר לא כל יום אלא רק בימים שאני מתכנן ארוחה גדולה או שאני עם סוכר גבוה (>150) לפני ארוחת צהרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאבי

ד''ר מאיה איש שלום
    09/08/2023

תודה על המילים החמות. לצערי אנשים רבים לא מודעים לפגיעה שצפויה במערכת הרפואה בעקבות בטול עילת הסבירות והחקיקה הנוספת המתוכננת מעבר לבריחת המוחות, פגיעה במחקר, תפגע היכולת לתת רפואה שיויונית ואכותית.
    בעניינך, האם הכוונה בסוכר נמוך לסוכר פחות מ70? אם כן עדיף להוריד את מנון הטרגלודק באופן קבוע אולי ביחידה. וקטוזה עדיף להזריק כל יום כי אחרת יש סכון שתהיינה תופעות לואי וגם וקטוזה לא מביאה לנפילת סוכר אלא האינסולין ארוך הטווח -טרגלודק.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו