תודה על תגובתך אך אשמח לשוחח איתך

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תודה על תגובתך אך אשמח לשוחח איתך
    אודל
    14/08/2023

היי
    התכתבנו מלא באתר אני אשמח לקבל טלפון ממך כי לפעמים בטלפון דברים יותר ברורים לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי את המיפוי mibi

אודל
    15/08/2023

עשיתי את המיפוי והתוצאות הם בבדיקה הנוכחית במיפוי הפלנרי ובחתכי הספקט המוקדמים, מודגם ריכוז ייתר גדול למדיי הממוקם קאודלית ובנפרד מהקוטב התחתון של האונה השמאלית של בלוטת המגן ובמישור דומה לזה של האונה. במיפויים הפלנריים ובחתכי הספקט המאוחרים אותו ריכוז ייתר מדגים washout מדורג.
    הממצא ממתאים לאדומה פראתירואידלית במיקום הנ"ל.
    לציין כי הקליטה בשתי האונות של בלוטת המגן מופחתת דיפוזית קרוב לוודאי בשל השפעת הטיפול הביולוגי(שינויים אינלמטורים)
    אשמח לדעת מזה אומר ? אשמח לתשובה מפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאודל

ד''ר מאיה איש שלום
    17/08/2023

מצטערת זה לא מתאים ליעוץ טלפוני וגם לא לכאן. כדאי שתגיעי ליעוץ אנדוקרינולוג/ית מסודר.
    הבדיקה מדגימה חשד לאדנומה (גידול שפיר) בפרתירואיד משמאל למטה.
    כדאי גם לבצע אולטרהסאונד צואר. בשאלה אדנומה בפרתירואיד
    בהתאם למה שציינת לא נראה שיש כאן דחיפות, הבנתי שיש לך תור לאנדוקריולוג/ית בחודשים הקרובים.
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא דחוף?

אודליה
    17/08/2023

אפילו שבעקבות זה אובחנתי עם אופוסטורוזיס?
    אני חרדה נורא שלא יישברו לי העצמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני לי על זה

אודל
    19/08/2023

זה באמת לא דחוף? אפילו שיש לי סיכון מוגבר לשברים?
    אני מאוד חרדה כי קראתי שמצב כזה שלא מטופל בזמן יכול להגיע לסידן ששוקע בכליות וכו'
    בבקשה תנחי אותי מה לעשות?
    אם יש צורך אחליף רופא אנדו
    לא מוכנה לזנוח את בריאותי אחרי שחליתי עם סרטן השד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאודל

ד''ר מאיה איש שלום
    19/08/2023

זה לא לדיון בפורום שכזה. צריך לראות את התמונה המלאה. זה לא מסוכן אבל לרב כשיש אוסטאופורוזיס בנוכחות היפרפרתירואידזם ורמות סידן מוגברות בדם מקובל להתערב באופן נתוחי, כתלות בממצאי ההדמיה. לא מדובר בנתוח דחוף אך הנתוח יכול לשפר את מצב העצם.
    אבקש לפנות ליעוץ אנדוקריני מסודר ולהפסיק לשאול במסגרת הפורום מכוון שלא אוכל לתת מענה לבעייתך באופן זה. זה מצב שדורש התייחסות לתמונה המלאה כולל אנמנזה בדיקה גופנית מכלול הבדיקות .
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו