מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- tsh גבוהה בשבוע 5יעל15/08/2023
היי,
אני בהריון שבוע 5 ויצא לי בבדיקות דם שה tsh שלי הוא 8
לא סבלתי מעולם מתת פעילות של בלוטת התריס
מה יש לעשות ?
האם במצב זה זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה ליעל
ד''ר מאיה איש שלום17/08/2023הי זה לא מסוכן אבל צפוי להעלות עוד בהמשך ההריון וזה בעיתי.
אם הבדיקה עקבית או בעבר היה TSH של 4 ומעלה כדאי להתחיל טיפול באיותירוקס/אלטרוקסין/סנטרואיד.
לא היתי ממתינה לבדיקה נוספת כדי להתחיל טיפול אלא מתחילה טיפול
מציעה לפנות ליעוץ אנדוקריני בכדי לקבל הנחיות להתחלת טיפול בהקדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותירוקס
יעל17/08/2023אז כנראה שאני עוברת הריון כימי
הרופאה הביאה לי מינון של 25 מ״ג של יותירוקס לקחת חמישה ימים
אחרי סיום ההריון הנוכחי
אפשר להמשיך בנסיונות להיכנס להריון? לכדור יהיה השפעה חיובית? או שיש להמתין לאיזון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליעל
ד''ר מאיה איש שלום19/08/2023מצטערת לשמוע. היתי בודקת שוב TSH ואם הוא מעל 2.5 מעלה מנון. לרב המנון הדרוש הוא 1 מקג'/קג ליום . חשוב לטול בבוקר בצום עם מים בלבד לפחות חצי שעה לפני קפה/תה/כדורים אחרים/אוכל/תוספים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגבי המינון
יעל20/08/2023כן עשיתי בדיקה יומים אחרי וזה חרד ל7
את אומרת שהמינון הוא נמוך מדי? חצי כדור של 50 מג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה ליעל
ד''ר מאיה איש שלום22/08/2023בדרכ המנון המנמלי הדרוש הוא 1 מקג'/קג ליום אבל קשה לי ליעץ לך מבלי לראותך. כלומר 50 מקג' ליום אם את שוקלת 50 ק'ג. חשובה הנטילה בצום כפי שציינתי בתשובתי הקודמת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)