מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלט עין קל וצניחת עפעףסיגל24/08/2023
הי רציתי לדעת אם יש קשר לבלט עין קל צניחת עפעף קלה וקפיצה של העפעף ללא הפסקה
ולתת פעילות של בלוטת התריס עשיתי בדיקה אולטרסאונד ונמצא שיש לי ציסטת קלואיד כ0.4 ס״מ
בדיקת תפקודי בלוטת THYROGLOBULIN - 62.20 ng/mL
ANTI THYROID PEROXID
ELOW 45
 (אין לי מושג אם הערך תקין בכול מקום מופיע נורמה אחרת )
הומוגלובין טיפה נמוך וכול השאר תקין
בדיקת נוגדנים למיאסטניה גם שלילית
אני שואלת כאן כי הרופאים שוללים קשר לבלוטת התריס
לפי דעתי התסמינים שהיו לי לפני נראים מתאימים לתת פעילות היו לי בחילות קבועות כול בוקר כמעט במשך יותר מחודש יש לי אקזמה בעור ממש קיצונית מרגישה חולשה וכאבי שרירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לסיגל
ד''ר מאיה איש שלום26/08/2023בלט עין יכול להיות קשור למחלת עינים על רקע גריבס (שזו פעילות יתר של בלוטת התריס אוטואמונית) ויכול להופיע ב20% מהמקרים לפני המחלה בבלוטת התריס. הייתי שוקלת בדיקת THYROID STIMUALTING ANTIBODIES אם רופאי העינים מוצאים לנכון.
לגבי שאר התלונות מציעה להתחיל ברור עם רופא המשפחה שיפנה למומחים הרלונטים אם יש צורך (רופא עור/ראומטולוג)
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)