כאבים ועליית סוכר הקשר ביניהם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• כאבים ועליית סוכר הקשר ביניהם
    ורד
    25/09/2023

אני בת 37 לא סוכרתית סוכר בצום עד לאחרונה היה 70 ומשהו וסוכר לאחר האוכל 85-90. לפני כ3 חודשים החלו לי כאבים עצביים ברגליים ממקור לא ברור שתחת בירור אבל נשלל קשר לסןכר או בלוטת התריס. זמן קצר לאחר הופעת הכאבים עלה לי הסוכר ל90 ומשהו בצום ומאה וקצת לאח5ר האוכל. האם הכאבים הנל יכולים לגרום לעליית סוכר או כדאי לחפש מקור אחר כיוון שלא שיניתי כלום בפעילות גופנית או תזונה. מ כדאי לדעתך לשעות כי אני חוששת שבקצב הזה ייגרם לי בסוף נזק עצבי מהסוכר עצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לורד

ד''ר מאיה איש שלום
    29/09/2023

אכן סטרס/כאב יכול להביא לעליה בערכי הסוכר. הערכים שציינת תקינים ולא אמורים להביא לפגיעה עצבית
    מקוה שימצא פתרון לכאב, וגם חשובה תזונה שאינה עתירה בפחמימות ופעילות גופנית סדירה עד כמה שאת מסוגלת לבצע
    אם הערכים יעלו מעל 100 ושעה אחרי האוכל מעל 155 שעתיים אחרי מעל 140 אז היתי שוקלת ברור נוסף.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו