התגלו היפותירואיזם בהריון ולאחריו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• התגלו היפותירואיזם בהריון ולאחריו
    לאה
    06/11/2023

שלום דר
    בהריון התגלה לי היפותירואידיזם. TSH 3.29 טופלתי ביוטירקס 50 פעמיים בשבוע. לפני ההריון לא היו לי בעיות בבלוטת התריס. עשו לי גם בדיקת נוגדנים בהריון לבלוטה Thyroid Peroxidase Ab
    קטן מ28. מה ההנחיות שעליי לעשות לאחר הלידה? אמרו לי שממשיכים את הטיפול ואז עושים בדיקות דם ומחליטים. אבל כיצד ניתן לקבוע אם עושים את הבדיקה תחת הטיפול ? האם עליי לגשת לאנדוקרינולוג? או שמספיק רופא משפחה? לציין גם שאובחנתי עם סוכרת הריון ומאוזנת ללא תרופות
    תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות ללאה

ד''ר מאיה איש שלום
    09/11/2023

אם תפקודי תריס היו תקינים טרם ההריון ואז מקבלת מנון ככ נמוך אני לרב ממליצה למטופלות שלי להפסיק אחרי הלידה ולבדוק תפקודי תריס חודש חודש וחצי אחרי הלידה
    בהקשר של סוכרת הריון חשוב להיות מודעים שהיא מעלה את הסכון לסוכרת לאחר הלידה ולכן חשוב יהיה להמשיך לעקוב על הנושא להקפיד על תזונה שאינה עתירה בפחמימות בפרט פשוטות, להקפיד על פעילות גופנית סדירה ולנסות לשמור על משקל גוף תקין
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו