טיפול בקלומיפן לגבר עם רמות טסטוסטרון נמוכות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול בקלומיפן לגבר עם רמות טסטוסטרון נמוכות
    ניר
    20/11/2023

    בן 32, עקב רמות טסטוסטרון נמוכות ייעץ לי רופא מומחה ליטול קלומיפן לשיפור התהליך הטבעי. למרבה הפלא ראיתי שבעלון לצרכן שהתרופה בכלל לפוריות נשים ומותר לקחת אותה 5 ימים בלבד. האם ידוע לך על טיפול כזה עבור גברים והאם מותר לקחת אותה באופן קבוע על אף שמצויין בעלון לקחת אותה עד 5 ימים?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה לניר

    ד''ר מאיה איש שלום
    22/11/2023

    בהחלט מותר לתת לגברים. אך ההתויה הרשמית היא טיפולי פוריות בנשים. יש כבר נסיון רב במתן לגברים לטווח ארוך
    היתרון של הקלומיפן שהוא לא פוגע בתפקוד האשכים וביצור הזרע, דבר שעלול לקרות אם נותנים טיפול בטסטוסטרון .
    בברכה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


