מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לעזרה….תודהירדן16/12/2023
היי כמה שנים סובלת מתת בלוטת התריס נכנסתי להריון כתוצאה מivf שהייתי מאוזנת עם כדור של 100 כל יום, סהכ 700 בשבוע וככל שהתקדם ההריון הtsh ירד, בסופו של דבר לפני כ4 חודשים עברתי לידה שקטה בשבוע 28 בגלל הפסקת דופק לאחר הלידה הtsh המשיך לרדת ואיתו הורדתי מינון עד היום כאשר לוקחת מינון של 450 בשבוע של אלקטורסין. כרגע אני עומדת כמה ימים לפני החזרת עובר ועשיתי היום בדיקות ואלה התוצאות: Tsh קטן מ0.03 Ft4 29.6 Ft3 10.2 האם זה מינון יתר? האם זה פוגע בכניסה להריון ? אני לא יודעת מה לעשות….אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לירדן
ד''ר מאיה איש שלום16/12/2023מצטערת לשמוע על מה שעברת.
מציעה לחכות עם ההחזרה, נשמע שיש סיכוי סביר שיש לך דלקת בבלוטת התריס שיכולה לקרות אחרי לידה. מציעה להתיעץ עם אנדוקרינולוג/ית אך ככל הנראה כדאי לשקול הפסקת טיפול באלטרוקסין בשלב וזה ולחדשו כשתשוב פאזת התת פעילות (אם אכן מדובר בדלקת ולא בפעילות יתר על רקע אחר). פעילות היתר היא לרב בין חודש לחודשיים ואז מתפתחת תת פעילות
מציעה לבצע הערכה אצל אנדוקרינולוג/ית ולהשהות את ההחזרה עד לאזון בלוטת התריס
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
ירדן16/12/2023קשה לי מאד לחכות לאור מה שעברתי…
מה הסיכון? האם זה בכלל מונע הריון?
והאם יש אפשרות על מנת לא להגיע לתת פעילות רק להוריד מינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לירדן
ד''ר מאיה איש שלום17/12/2023אני מבינה אבל בכל זאת כדאי לחכות. אני מניחה שאם רופא/ה הפוריות י/תדע הם גם לא יהיו מעוניינים שתתבצע החזרה כעת. פעילות יתר לא מאוזנת של בלוטת התריס מגדילה סיכון להפלות, ובשלב של תת הפעילות יש יותר הפלות, יכולה להיות חלילה ירידה בIQ של העובר וכן עלולים להיות יותר סבוכי הריון כגון יתר לחץ דם, רעלת. סוכרת הריון ועוד
לא מומלץ להרות כשבלוטת התריס לא מאוזנת . בפרט שנעשית גם פעולה יזומה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)